Nolan

Marile companii se nasc din marile pasiuni. Nolan® a insemnat intotdeauna "pasiunea pentru doua roti". Istoria Nolan® a inceput in 1972, atunci cand Lander Nocchi, un antreprenor din sectorul accesorii moto-auto, a decis sa produca casti pentru motocicleta, care ar putea fi mai usoare si mai accesibile decat cele de pe piata la timpul respectiv....

Marile companii se nasc din marile pasiuni. Nolan® a insemnat intotdeauna "pasiunea pentru doua roti". Istoria Nolan® a inceput in 1972, atunci cand Lander Nocchi, un antreprenor din sectorul accesorii moto-auto, a decis sa produca casti pentru motocicleta, care ar putea fi mai usoare si mai accesibile decat cele de pe piata la timpul respectiv. El a cumparat, de la o companie din Statele Unite, un material plastic inovator, Lexan®, care era subtire si versatil, si a inceput producerea castilor de protectie din policarbonat. In urmatorii 37 de ani, alte idei importante au fost puse in practica, si s-au dovedit a fi bine cunoscute si apreciate de mii de clienti in peste 70 de tari din intreaga lume.

Mai multe

Nolan  Nu sunt produse in aceasta categorie

Subcategorii

 • Casti moto crossover...

  Alege din gama de casti moto crossover de la producatorul italian Nolan. Livrare gratuita pe intreg teritoriul tarii si 30 de zile termen de retur. Consiliere profesionala in alegerea marimii potrivite.

 • Casti moto integrale...

  Alege din gama de casti moto integrale de la producatorul italian Nolan. Livrare gratuita pe intreg teritoriul tarii si 30 de zile termen de retur. Consiliere profesionala in alegerea marimii potrivite.

 • Casti moto off-road Nolan

  Alege din gama de casti moto cross enduro de la producatorul italian Nolan. Livrare gratuita pe intreg teritoriul tarii si 30 de zile termen de retur. Consiliere profesionala in alegerea marimii potrivite.

 • Casti moto flip-up Nolan

  Alege din gama de casti moto flip-up / modulare de la producatorul italian Nolan. Livrare gratuita pe intreg teritoriul tarii si 30 de zile termen de retur. Consiliere profesionala in alegerea marimii potrivite.